Поділитись:

У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку (фото)

Понеділок, 23 жовтня 2023, 17:34
У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку (фото)

У Луцьку відкрилося найбільше в регіоні відділення ПриватБанку «Північно-Західне №70», яке розташоване за новою адресою.

Про це у понеділок, 23 жовтня, повідомила пресслужба банку.

«Навіть у воєнний час ПриватБанк продовжує працювати над розширенням та оновленням мережі відділень», – йдеться у повідомленні.

У жовтні в Луцьку після ремонту відкрилося найбільше в регіоні відділення «Північно-Західне №70», яке розташоване за новою адресою – проспект Відродження, 26А (було – проспект Відродження, 1). Зазначають, що нове відділення оформлене та облаштоване за найсучаснішими стандартами зонування, комфортності та доступності.

«Найбільше відділення ПриватБанку – результат натхненної командної роботи для ще більшої підтримки і зручності індивідуальних та premium-banking клієнтів та інклюзивного підходу в обслуговуванні. Завжди доброзичливі менеджери допоможуть здійснити всі необхідні платежі, грошові перекази, розмістити депозит, отримати інформацію з кредитування та оформити платіжну картку», – запевнили у пресслужбі банку.

Відділення також стане центром обслуговування та кредитування мікро- і малого бізнесу, що вкрай важливе для відновлення економіки та створення нових робочих місць в регіоні.

На сьогодні в мережі ПриватБанку працює понад 1 100 відділень. Актуальна мапа працюючих відділень, банкоматів та терміналів самообслуговування – за посиланням.

У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку (фото)У Луцьку відкрили найбільше у регіоні відділення ПриватБанку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів