Поділитись:

Підприємства Волині розвантажили енергосистеми у години-пік

Четвер, 09 березня 2017, 17:07
Підприємства Волині розвантажили енергосистеми у години-пік

Волинські підприємства на прохання ПАТ "Волиньобленерго" впроваджують заходи щодо зменшення навантаження й раціоналізації споживання електричної енергії.

Про це повідомляє прес-центр ПАТ "Волиньобленерго".

Перенесення роботи однієї зі змін на нічні години доби (або відкориговані графіки роботи підприємства) дали змогу зменшити навантаження пікових годин. Це мінімізувало ризики порушення балансу споживання та виробітку електричної енергії, відтак вдається уникати застосування графіків обмежень споживання електричної енергії і потужності, некерованих відключень електричної енергії.

"Енергетики Волині дякують за вашу відповідальність та розуміння важливості енергетичної безпеки України як одного з найважливіших напрямків економічної політики держави. Висловлюємо впевненість у збереженні сформованих дружніх відносин і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю", – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо: ПАТ "Волиньобленерго" через напружену ситуацію в енергетичній сфері України звернулося до споживачів із проханням долучитися до заходів, які спрямовані на забезпечення стійкості енергосистеми в період введення надзвичайного стану. Товариство повідомило про необхідність розробити та застосувати комплекс заходів зі зниження навантаження.

Надрукувати
мітки:
коментарів