Поділитись:

На Волині горіли три житлових будинки та ще дві споруди (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 09:33
На Волині горіли три житлових будинки та ще дві споруди (фото)

Минулої доби на Волині рятувальники ліквідували чотири пожежі: дві в житлових будинках, дві – у господарських спорудах, ще одну пожежу ліквідували самостійно місцеві мешканці.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 23 жовтня, в селі Одеради Луцької громади виникла пожежа в одноповерховому цегляному житловому будинку. Для гасіння залучались рятувальники з 20-го державного пожежно-рятувального поста селища Торчин, 2-ї ДПРЧ Луцька та команда місцевої пожежної охорони села Білостік. Вогонь знищив частково перекриття, побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку, пошкодив стіни та стелю в кімнаті.

Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Увечері того ж дня виникла пожежа в житловому будинку в селі Любче Ковельської громади. Вогонь ліквідували рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Ковеля та місцевої пожежної команди села Доротище. Вогонь пошкодив покрівлю та речі в будинку. 

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Пожежі в господарських спорудах виникли у місті Устилуг Володимирського району та в селищі Люблинець Ковельського району.

Причинами лиха стали відповідно порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та коротке замикання електромережі.

З цієї ж причини виникла пожежа між перекриттям в житловому будинку в смт Кримне Ковельського району, яка була погашена громадянами до прибуття підрозділів служби 101.

На Волині горіли три житлових будинки та ще дві споруди (фото)На Волині горіли три житлових будинки та ще дві споруди (фото)На Волині горіли три житлових будинки та ще дві споруди (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів