Поділитись:

Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 10:47
Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)

Протягом двох днів у Луцьку відбувались зйомки тревел-шоу «Крафтові мандри» Євгена Синельникова.

Про це розповіли в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради.

«Вболіваємо, аби цей випуск через наших крафтярів по-новому відкрив Луцьк. Адже це люди, які підсилюють імідж міста та громади своїм ремеслом і продуктом. А їх виявилось у нас дуже і дуже багато. Це вам говорять ті, хто, збираючи інформацію про крафтове виробництво громади, додавали і додавали позиції у форму реєстру для відправки творцям тревел-шоу, а поміж тим захоплювались нашими людьми, які творять неймовірні речі. На жаль, формат програми покаже лише маленьку частину крафтових виробників, відібрану командою шоу. Віримо, що «Крафтові мандри» приїдуть до Луцька ще.  А поки що чекаємо на новий випуск. Кого там покажуть? – шукайте підказки на фото», – йдеться у повідомленні.

Так, серед інших, на фото знімали епізод про луцьких майстрів, які роблять інтимні аксесуари зі шкіри. Члени команди навіть на собі спробували деякі з цих «штучок».

А також завітали до майстерні з виготовлення свічок, вітражів та інших цікавих крафтових виробів.

Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото)Відомий тревел-блогер у Луцьку тестив БДСМ-штучки і свічки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів