Поділитись:

"Ощадбанк" запускає програму житлового кредитування для переселенців

Четвер, 09 березня 2017, 16:25

"Ощадбанк" розпочинає іпотечне кредитування вимушених переселенців.

Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, – повідомляє прес-служба банку.

Кредит надається строком до 30 років. Відсоткова ставка становить 20 % і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90 % вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням. Своєю чергою у забезпечення за кредитом можна надати як житло, що купуватиметься на вторинному ринку, так і іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця) чи безпосередньо позичальнику. Програмою передбачено можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.

"Розуміючи всю гостроту проблеми житла для наших громадян – вимушених переселенців, Ощадбанк, як соціально відповідальний банк, взяв ініціативу зі створення для них спеціального іпотечного продукту в свої руки. Ми максимально скоротили початковий внесок до 10 %, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка є найменшою в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона є фіксованою на весь строк кредитування", – заначила директор департаменту роздрібного бізнесу "Ощадбанку" Валерія Малахова.

Надрукувати
мітки:
коментарів