Поділитись:

На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)

Середа, 25 жовтня 2023, 15:09
На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)

У Нововолинську внаслідок пожежі постраждали троє людей: двох з них із задимленого приміщення витягнули представники військкомату, ще одного, який вже ледь дихав, – рятувальники.

Про це інформує «Буг».

Пожежа сталася у середу, 25 жовтня, близько 14:00, на вулиці Кобзаря у Нововолинську, поблизу траси Р-15: горів житловий будинок. Повідомляють, що мешканці будинку запалили багаття у приміщенні, що й спричинило займання.

Першими дим з оселі помітили військовослужбовці 2-го відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Бутнарчук  та Андрій Батейко. Вони й кинулись на порятунок трьом чоловікам, які перебували в оселі. Двох виявили в кімнат, що горіла. 

Військові винесли їх на свіже повітря й спробували повернутися за третім чоловіком, однак пожежа набула більшого розміру й доступитися туди було неможливо, повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

О 13:29 до місця пожежі прибули два екіпажі рятувальників 5 ДПРЧ м. Нововолинська. В спорядженні, що дозволяє працювати за високих температур і щільного  задимлення, вони вирушили на пошук людини. Чоловіка виявили в кімнаті, негайно винесли на свіже повітря й передали до рук медиків.

Горіння локалізували о 13:43, о 14:41 – ліквідували.

Врятованих медики госпіталізували до міської лікарні.

На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео)На Волині військові та рятувальники витягнули з пожежі трьох людей (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів