Поділитись:

У волинських лісах – генеральне прибирання

П'ятниця, 10 березня 2017, 08:50
У волинських лісах – генеральне прибирання

Навесні цього року першими вийшли очистити узбіччя та лісові масиви від сміття у державних підприємствах "Волинський лісовий селекційно-насінневий центр" та "Турійське лісове господарство".

У лісах с. Гаразджа Луцького р-ну 25 учнів Піддубцівської та Гараджанської школи з допомогою дорослих прибрали територію протяжністю 4,5 км, – повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісомисливського господарства.

У Турійському районі до традиційної акції "Чистий ліс" організатори долучили учнів Дольської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.

Акція "Чистий ліс", яку волинські лісівники з ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка започаткували минулого року, стає традиційною і набирає обертів. До кінця березня вона відбудеться у кожному районі. І має дві простих мети. Перша – очистити ліс від бруду. Друга – навчити всіх жити так, щоб традиція з прибирання побутових відходів стала зайвою. Через відсутність у лісі сміття.

Поки ж волинські лісівники, залучаючи до роботи всіх охочих, так масштабно прибиратимуть ліс двічі на рік – навесні та восени.

Також нагадуємо: стати учасником акції "Чистий ліс" просто. Ви можете звернутися безпосередньо у державне лісогосподарське підприємство, що у вашому районі, або ж до Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Надрукувати
мітки:
коментарів