Поділитись:

Знайшли канабіс, коноплі та амфетамін: наркобаригу з Ківерців залишили під вартою

Четвер, 26 жовтня 2023, 15:21
Знайшли канабіс, коноплі та амфетамін: наркобаригу з Ківерців залишили під вартою

Ківерчанина, який організував лабораторію з виготовлення  наркотиків залишили під вартою.Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, у понеділок, 23 жовтня, затримали 37-річного жителя Ківерець, який мав при собі 50 г амфетаміну та паперові згортки з канабісом, які зберігав з метою збуту.

За місцем його проживання правоохоронці вилучили декілька кілограмів канабісу, кущі конопель, амфетамін, обладнання для вирощування нарковмісних рослин, зіп-пакети, електронні ваги. За цінами «чорного ринку» наркотиків вилучили на понад 200 тисяч гривень.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також поліцейські встановили його спільника – 28-річного жителя Ківерець. У нього теж провели обшук, під час якого вилучили бойові патрони, близько 5 кілограмів канабісу та комп’ютерну техніку.

Слідчі Луцького районного управління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних та психотропних засобів з метою збуту та незаконне поводження з боєприсами.

Сьогодні, 26 жовтня, за клопотанням слідчого, Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою з можливістю внесення 214 тисяч грн. застави.

Йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів