Поділитись:

Росіяни відмовляються воювати у Авдіївці (відео)

Четвер, 26 жовтня 2023, 21:45
Росіяни відмовляються воювати у Авдіївці (відео)

Попри значні втрати окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку. Туди кидають все більше бронетехніки з півдня від міста. Про це розповів речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, що рашисти відмовляють їхати на фронт, якщо знають, що їх хочуть відправити на Авдіївку.

Віктор Ягун розповів, що вперше чує, що серед російських військових є вже умовні повстання, цілі підрозділи відмовляються йти у атаку. По різній інформації мова йде про сотні окупантів.

«Що саме цікаве, що інформація така прийшла від їхніх (російських) телеграм каналів з Воронежу. Де готувався якраз виїзд і коли люди дізналися, що вони мають виїхати на Авдіївський напрямок то вони категорично відмовилися, тому що в них були контакти з людьми, які там беруть участь у боях і ті розказали про ситуацію. Вони сказали - ми не поїдемо. І що саме цікаво, ця інформація час від час випливає і у офіційних джерелах, вона правда завуальована, але її можна зрозуміти. Є частина людей, що просто відмовляються воювати, краще будуть сидіти, ніж вмерти», – каже він.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів