Поділитись:

«Відповідь від ворога є завжди», – мінометники Волинської бригади про свої бойові будні поблизу Кремінної (відео)

Субота, 28 жовтня 2023, 22:24
«Відповідь від ворога є завжди», – мінометники Волинської бригади про свої бойові будні поблизу Кремінної (відео)

Один за одним військовослужбовці випускають снаряди. Мінометники Волинської бригади тероборони стримують окупантів неподалік Кремінної.

Про це йдеться у сюжеті парламентського телеканалу «Рада» для марафону «Єдині новини». 

«Є планові цілі. Є окремо дають координати, на які ми наводимося. Нам дають інформацію, яку аеророзвідка в даний момент висліджує. Ми працюємо, коригуємося та відпрацьовуємо», – розповідає військовий 100-ї бригади з позивним «Фрост».

Після декількох пострілів усі залишають позицію та ховаються у бліндаж. Ворог же у відповідь здійснює постріли. Противник шукає, де ховається міномет та час від часу намагається йти на штурм позиції.

Окупанти використовують усе: від ударних безпілотників до снарядів з важкого калібру, час від часу працює й ворожа авіація.

«Відповідь завжди приходить. Ми намагаємось усе це в онлайн робити, бо в іншому випадку це не буде мати такого результативного змісту», – каже захисник «Морган».

«Морган» у цивільному житті був директором банку. З початку повномасштабного вторгнення – на передовій. Починав стрільцем на оборонних позиціях, нині – навідник міномета.

Деталі – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів