Поділитись:

У Луцьку в гаражі знайшли тонни спирту та сотні літрів «лівого» алкоголю (фото)

Понеділок, 30 жовтня 2023, 16:41
У Луцьку в гаражі знайшли тонни спирту та сотні літрів «лівого» алкоголю (фото)

У Луцьку в одному з гаражів виявили понад дві тонни спирту та 200 літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів у картонних коробах типу «bag in box».

Про це у понеділок, 30 жовтня, повідомили на сайті Бюро економічної безпеки України.

«Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області викрили групу місцевих мешканців, які організували незаконне виготовлення та продаж фальсифікованого алкоголю», – йдеться у дописі.

Встановлено, що виготовляли підакцизну продукцію в одному з гаражних приміщень, розташованих на території міста Луцьк.

За результатами обшуків співробітники БЕБ вилучили понад дві тисячі літрів спирту та 200 літрів лікеро-горілчаних виробів у картонних коробах типу «bag in box». Орієнтовна вартість вилученого – понад пів мільйона гривень.

Нині правоохоронці встановлюють повне коло причетних осіб, вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання та збут підакцизних товарів) та ч.ч. 1, 2 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного податку) здійснюють детективи ТУ БЕБ у Волинській області. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

У Луцьку в гаражі знайшли тонни спирту та сотні літрів «лівого» алкоголю (фото)У Луцьку в гаражі знайшли тонни спирту та сотні літрів «лівого» алкоголю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів