Поділитись:

У Луцьку відбудеться "волонтерський" форум

П'ятниця, 10 березня 2017, 18:03

Луцьк долучиться до наймасштабнішого міжнародного соціального проекту "Let's Do It, Ukraine!"

"Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку" відбудеться 13 березня о 10:00 у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, – повідомляють організатори.

Форум має на меті залучення молоді до волонтерської діяльності. Він проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Молодіжним центром Волині.

У форумі візьмуть участь: представники органів державної виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, національні та закордонні інститути громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху та інші.

"Волонтерська діяльність є однією з найбільш важливих, оскільки саме вона становить фундамент громадськості. За даними соціологічних досліджень, українці надають великого значення волонтерському руху в країні, тому що саме волонтери допомагають зміцненню миру та роблять наш світ кращим. Я впевнена, що даний форум допоможе волонтерам зрозуміти свою значущість, знайти однодумців, отримати нові знання та надихнутися на реалізацію нових проектів", – зазначила президент організації "Let's Do It, Ukraine!" Юлія Мархел.

Під час заходу учасники матимуть можливість дізнатися про особливості реалізації кращих національних та закордонних волонтерських проектів. До обговорення буде запропоновано ряд питань, як створити сприятливі умови для діяльності волонтерів.

Також розглянуть варіанти співробітництва між органами державної влади та громадськістю у галузі реалізації соціально-значущих ініціатив.

Організатори "Let's Do It, Ukraine!" на Волині запрошують лучан, лучанок та гостей міста випробувати себе у флешмобі "Один день без телефону". Як стверджують ініціатори акції, користувач мобільного телефону перевіряє свій гаджет в середньому 150 разів на день. Ця статистика змушує замислитися, адже кожен з нас чув щось про шкідливий вплив мобілки на організм.

Більше інформації про флешмоб шукайте у спільноті "Let's Do It, Ukraine!" на Волині.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 березня 2024
15 березня 2024
06 березня 2024
15:10
24 лютого 2024
09:30
16 лютого 2024
15 лютого 2024
24 січня 2024
10 січня 2024
07 січня 2024