Поділитись:

Вкрав тачку, лопати й секатор: на Волині посадили чоловіка на 5 років

Середа, 01 листопада 2023, 18:13
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині судили чоловіка, який накрав будівельного матеріалу та садових інструментів на суму понад 10 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

26 жовтня відбулося судове засідання. Чоловік був раніше судимим до трьох років та шість місяців позбавлення волі. Але належних висновків не зробив і повторно вчинив нові злочини.

Обвинувачений – уродженець села Хобултова Володимирького району. 23 березня 2022 року він переліз через паркан та проник на подвір`я земельної ділянки. Чоловік зірвав навісний замок і увійшов до господарської споруди. Звідти він викрав господарську тачку, лопати, садовий секатор та інші будівельні матеріали й садових інструментів на суму 4881,65 гривень.

У листопаді, він пошкодив стіну комори на вулиці Вербицького й проник досередини. Звідти він вийшов із шпателями, кельмами, культиватором та іншим начинням на 794,40гривень.

17 серпня, він зайшов до підвального приміщення. Використовуючи кусачки, він відрізав шматок кабелю на суму 461, 50 гривень. У листопаді обвинувачений виніс ще два відрізки кабелю з підвалів. Шнури були проведені до магазинів. Власникам він завдав збитків на 4 482, 69 гривень. За місяці обвинувачений викрав майна на 10 620,24 гривень.

Крім цього, чоловік придбав п`ятдесят п`ять патронів і нелегально зберігав їх, носячи з собою. Того ж місяця заборонені боєприпаси виявили працівники поліції.

Суд ухвалив покарання у вигляді п`яти років та шість місяців позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів