Поділитись:

У волинській школі, де отруїлися діти, відновлять навчання

Субота, 11 березня 2017, 09:12
У волинській школі, де отруїлися діти, відновлять навчання

Навчальний процес у школі села Лудин Володимир-Волинського району, який був призупинений до 10 березня для проведення експертизи, проведення вологого прибирання, постійного провітрювання приміщень і здійснення заміни підлоги у місці розливу невідомої речовини, відновлять із 13 березня.

Про це у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" повідомив голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук.

"Фактично, через добу діти були виписані з лікарні. Наразі є лікарні перебуває лише четверо дітей, у яких вірусна інфекція, яка не пов'язана з отруєнням. У школі на даний час ніяких сторонніх запахів немає. Але для страховки два кабінети ми ізолюємо і діти навчатися там не будуть. Вже з понеділка відновлюємо навчальний процес", – підкреслив він.

Нагадаємо, що на Волині 3 березня у приймальне відділення Володимир-Волинської лікарні потрапили п′ятеро учнів Лудинської ЗОШ І-ІІІст. із легкою формою отруєння невідомою речовиною. Упродовж того дня за медичною допомогою до ФАПу с. Лудин звернулось 21 дитина (2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 класи) та 1 вчитель зі скаргами на погіршення самопочуття, нудоту, блювоту, болі у животі, субфебрильну температуру.

Саме ж отруєння сталося через витік невідомої хімічної речовини в підсобному приміщенні кабінету хімії.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024