Поділитись:

«Не побоявся подивитися смерті в очі»: загиблому волинянину Дмитру Зімичу просять присвоїти Героя (петиція)

Неділя, 05 листопада 2023, 17:23
«Не побоявся подивитися смерті в очі»: загиблому волинянину Дмитру Зімичу просять присвоїти Героя (петиція)

Загиблому волинянину Дмитру Зімичу просять присвоїти почесне звання Героя.

Петиції з таким проханням зареєструвала сестра загиблого захисника Юлія Герець 17 жовтня.

Дмитро народився 6 жовтня 1996 року в с.В'язівне, Любешівського району , Волинської області.  Восени 2018 р. був призваний на строкову службу, яку проходив на Черкащині. За час проходження строкової служби у підрозділі пожежної роти військової частини А3177, зарекомендував себе з позитивної сторони ,як сумлінний та ввічливий військовослужбовець .

«Дмитро завжди був цілеспрямованою і відповідальною людиною, тому в перші місяці повномасштабного вторгнення не зміг стояти осторонь та восени 2022 р. вступив до ЗСУ Дмитро встиг і одружитись 1 вересня 2022 р.під час відпустки», – йдеться в тексті петиції.

«Не побоявся подивитися смерті в очі»: загиблому волинянину Дмитру Зімичу просять присвоїти Героя (петиція) 

Виконуючи обов'язки військової служби в районі проведення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії російської федерації у Донецькій області, під час наступальних дій в напрямку населеного пункту Одрадівка Бахмутського району , Донецької області, 9 жовтня 2022р. отримав вибухові травми несумісні з життям.

«Діма був життєрадісною, чесною, порядною, відповідальною людиною, готовим завжди прийти на допомогу. Дуже любив, цінував та поважав батьків, дружину, при кожній можливості телефонував рідним, підбадьорював та оберігав їх від хвилювання, ніколи не жалівся, завжди був веселим. Діма був справжнім патріотом своєї Батьківщини, за яку віддав найдорожче - своє життя.Я пишаюся своїм таким молодим братом ,що в свої 26 роки він не побоявся подивитися смерті в очі , він знав що ризикує життям заради свободи свого народу», – написала пані Юлія.

Станом на 5 листопада петиція вже зібрала  16 794 підписи з необхідних 25 тисяч.

Підписати петицію можна тут.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів