Поділитись:

У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля

Понеділок, 06 листопада 2023, 14:34
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військові з Нововолинська Гаяне та Дмитро Разборські одружились у Тернополі. Хлопець приїхав з фронту, аби створити сім’ю зі своєю обраницею, на розпис завітали друзі подружжя.

Подружжя познайомились ще в шкільному віці у рідному місті Нововолинськ до повномасштабного вторгнення. Зараз Гаяне лейтенант військово-юридичного інституту, а Дмитро служить у 67 окремій механізованій бригаді, – пише Буг.

Нововолинці знайомі понад 7 років, у 2022 році доля звела їх знову у Полтаві. Після початку повномасштабного вторгнення пара тісно спілкувалась та підтримувала одне одного у службі.

У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля 

Гаяне розповіла журналістам, що Дмитро неочікувано освідчився їй 10 вересня у Полтаві. Військовий у цей день повідомляв коханій, що перебуватиме на бойовому завданні.

«Я абсолютно не очікувала, він повідомляв, що їде на позиції. Коли ми робили фото з подругою, він підійшов позаду та освідчився», – розповіла Гаяне.

У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля У Тернополі пара волинських військових зіграла весілля 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів