Поділитись:

Секретар Луцькради може зайняти місце у Верховній Раді

Субота, 11 березня 2017, 21:36

Найближчим часом нардеп Олена Бабак складе повноваження народного депутата. Вона входить до фракції "Самопомочі". Її місце може зайняти секретар Луцької міської ради, а нині виконувача обов'язків мера Юлія Вусенко.

У виборчому списку "Самопомочі" вона йде під № 36, повідомляє ТСН.ua.

"Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба змінити мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - пояснила нардеп.

Юлії Вусенко 31 березня виповниться 35 років. Заміжня, виховує двох дітей. Має дві вищі освіти - закінчила Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю "Правознавство" (юридичний факультет, 2004 року) та Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю "Фінанси" (економічний факультет, 2012 року). 2012 року захистила кандидатську дисертацію на тему "Правові відносини, що забезпечують функціонування індивідуальних трудових відносин", та отримала диплом кандидата юридичних наук у січні 2013 року. 2015 року отримала звання доцента, ідеться на сайті Луцької міськради.

Трудова діяльність розпочала з викладання на юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету, де пропрацювала 11 років. Депутатом міськради за списком "Самопомочі" стала 2015 року. Вона ж очолює на Волині обласну організацію цієї партії.

На посаді секретаря Луцької міськради – трохи більше як рік, від 2 грудня 2015-го. Обов'язки мера виконує через смерть міського голови Луцька Миколи Романюка.

Надрукувати
мітки:
коментарів