Поділитись:

Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)

Вівторок, 07 листопада 2023, 16:04
Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)

У Луцькому районі працівники ДСНС ліквідували пожежу, що охопила дві господарські будівлі, й врятували від знищення вогнем житловий будинок.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області. 

7 листопада о 12:56 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в с. Пірванче Горохівської громади – на території приватного домогосподарства горіла господарська споруда, вогонь поширився на суміжну будівлю й будь-якої миті міг перекинутися на житловий будинок, розташований за кілька метрів.

На місці події працювали рятувальники 9 Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та місцевих пожежних команд селища Мар’янівка й с. Підбереззя. О 13:33 вони локалізували горіння й запобігли перекиданню вогню на житловий будинок, а о 14:09 ліквідували пожежу.

Потерпілих і жертв немає. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)Вогонь охопив дві будівлі: у Луцькому районі гасили масштабну пожежу (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів