Поділитись:

"Він хотів піти зі мною в туалет": сільського голову на Волині звинуватили в побитті жінки

Неділя, 12 березня 2017, 13:27

Сільського голову Тростянця Ківерцівського району Олександра Ковальчука звинуватили у побитті жінки в барі "Хутір", що у селі Липини.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook Юлія Лізова.

"Пішли ми,значить, сьогодні з дівчатами в "мєсний" бар посидіти, потриндіти... Посиліли... Зібрались культурно йти додому (нас забирав подруги чоловік). І ось я вирішила сходити на дорожку в туалет...зустріла по-дорозі цього "мужчину". Він щось там "мурчав", я не звернула увагу, відмахнулась і пішла...Аж чую...під дверима гуркіт Хтось рветься в туалет...Вибігаю і бачу, що моя подруга плаче! Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну!!! Воно так рвалось до мене в туалет. Не знаю, що воно там хотіло побачити...

Ми з дівчатами відразу побігли до нього, хотіли його "набити". Але ж ви розумієте, нас 5 (і ми дівчата) , а їх...ну десь 10 ! Погиркались, подруга далі плаче... Це "унікальне Боже створіння" ще й матюкається! Відітєлі, він хотів піти зі мною в туалет (що він там мав робити не відомо).... Короче, друзі то його просили пробачення, а от він і не думав! Отож, хочу зробити відомим "красавчіка"! Бидло, яке піднімає на жінок руку!!! P.s "Наталко і Таню, дякую, що заступились за мене! І ще моїм най-най ріднішим "сестро-феям". Я обіцяла "чму-уроду" славу!" – написала жінка.

Автор фото:Facebook Юлії Лізової

Нагадаємо, що в грудні 2016 року Олександра Ковальчука затримала поліція через водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.

Надрукувати
мітки:
коментарів