Поділитись:

У Луцьку відремонтували морг (фото)

П'ятниця, 10 листопада 2023, 09:21
У Луцьку відремонтували морг (фото)

У Луцьку завершили капітальний ремонт відділення патанатомії.

У грудні 2021-го року відділення патанатомії увійшло до складу Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади, – повідомили на сайті Луцької міської ради. 

За словами генерального директора об’єднання Лариси Духневич, будівля та приміщення потребували негайного ремонту, треба було зробити гідроізоляцію фундаменту та замінити систему вентиляції. Застарілим було й обладнання. Тоді ж медики прийняли рішення зробити капітальний ремонт: відремонтували покрівлю, облаштували пандуси, замінили освітлення та оновили обладнання. Тепер, за їх словами, секційні дослідження з метою встановлення причини смерті спеціалісти проводять у достойних умовах. 

Також патанатомічне відділення у своєму складі має власну гістологічну лабораторію з новітнім обладнанням для проведення морфо-гістологічних досліджень біопсійного та операційного матеріалу з використанням гістохімічних методик фарбування.

У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото)У Луцьку відремонтували морг (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів