Поділитись:

Суд залишив Коломойського під вартою

П'ятниця, 10 листопада 2023, 11:01
Суд залишив Коломойського під вартою

27 жовтня суддя Шевченківського районного суду Києва залишила під вартою українського олігарха Ігоря Коломойського. Підозрюваний перебуватиме у СІЗО до 2 грудня.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного із зали суду.

Ризики досі існують, сказав під час судового засідання прокурор Сергій Дем'янчук. За його словами, залишається ймовірність, що Коломойський може виїхати з країни, тиснути на свідків у справі та знищувати документи. Водночас захисники бізнесмена ці ризики відкидають.

«За рішенням судді, Ігор Валерійович може здати всі паспорти», — сказав під час засідання адвокат Олександр Лисак.

Водночас на засідання прийшло п'ятеро людей, аби взяти Ігоря Коломойського на поруки. Серед них керівник «1+1 media» Ярослав Пахольчук та народний депутат від парламентської фракції «Слуга Народу» Сергій Демченко.

«Я можу гарантувати, що доставлятиму Ігоря Валерійовича на судові засідання, допити та інші необхідні процесуальні дії. Зокрема, я розумію наслідки, якщо він не дотримуватиметься», — розповів нардеп Демченко.

Серед іншого Олександр Лисак під час засідання допитав лікаря бізнесмена. За словами медика, стан здоров'я Коломойського погіршується. Зокрема й через малорухливість.

Ігор Коломойський перебуває під вартою з 2 вересня. Його підозрюють у справі про заволодіння 5,8 млрд гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024