Поділитись:

Луцькі "радикали" відповіли на звинувачення Бондарука

Понеділок, 13 березня 2017, 17:35

Член виконкому Андрій Парфенюк запропонував зняти з розгляду рішення про відшкодування кредитів сімом ОСББ через відсутність усіх документів.

Член міськвиконкому Роман Бондарук написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на останньому засіданні виконкому, 23 лютого, член виконкому Андрій Парфенюк "завалив" рішення про відшкодування кредитів сімом ОСББ.

Як пояснив сам Андрій Парфенюк, він запропонував зняти з розгляду цей проект рішення, однак його пропозиції не підтримали і проект рішення пішов на розгляд виконкому, а в результаті це питання не було прийнято. Він запевнив, що не голосував за це питання, оскільки жодних документів, окрім самого проекту рішення та пояснювальної записки, йому не надали.

"До того проекту рішення не було додано жодного документу, який би розшифровував, про що там йдеться. Якщо я бачу два-три будинки, які приблизно однакові – з того ж року, з такою ж площею, і зовсім інші цифри по об'єкту, на які взяті кошти в кредит. То в мене виникає питання, а чому вони різні майже в два рази? Я ж не можу голосувати, коли немає жодних, окрім проекту і пояснюючої, документів", - сказав Андрій Парфенюк.

Депутат Луцькради Костянтин Петрочук зазначив, що розглядав на засіданні робочої групи це питання, і виявилось, що є ситуація, коли є договори, суми в яких у два-три рази перевищують аналогічні будинки, які зроблені іншими фірмами.

Він сказав, що отримав кошториси з цього питання, віддав спеціалістам і зараз чекає відповіді від них.

"В мене є підозра, що в конкретних пунктах, а саме що стосується фірми "Гольфстрім". Там завищені майже в три рази, як на мене, показники, сума по встановленню тих таки ІТП. Чого лучани мають платити за когось відсотки, якщо вони завищені? Треба в цій ситуації більш детальніше розібратись. Тому ми прийняли рішення не голосувати і детальніше вивчити це питання", - пояснив Костянтин Петрочук.

Надрукувати
мітки:
коментарів