Поділитись:

Три українські стартапи опинилися в фіналі конкурсу SVOD Europe

П'ятниця, 29 січня 2016, 19:42
Три українські стартапи опинилися в фіналі конкурсу SVOD Europe

Українські стартапи Luciding, Wishround і SOC Prime увійшли до вісімки фіналістів Startup Competition на SVOD Europe 2016. Також у фінал вдалося потрапити Technovator, Ourobotics, Recast, Love&Robots та eCozy. Вісімку вибрали з 25 стартапів зі Східної Європи, Ізраїлю та Ірландії, які представили свій продукт або послугу потенційним інвесторам з Європи та США. Журі назве трьох переможців в кінці другого дня конкурсу.

Згідно зі статистикою кожен другий учасник Startup Competition в підсумку отримує фінансування для своєї компанії. У Європі право на проведення конференції SVOD отримав Денис Довгополий, - інформує AIN.ua.

Luciding - гаджет, який дозволяє контролювати сни. Його розробники стверджують, що, надівши пристрій на голову на ніч, людина зможе контролювати свій сон і керувати його змістом.

Wishround - онлайн-сервіс виконання бажань, який запустили два екс-співробітника Terrasoft. На сайті можна заповнити форму, створити будь-яке бажання та почати збирати на нього гроші. Wishround за фактом є сервісом колективних покупок, який орієнтований в основному на інтернет-магазини.

SOC Prime стала першою українською компанією, яка побудувала платформу захисту підприємств від кіберзагроз. Незважаючи на те, що компанія заснована в 2014 році, активну діяльність вона розпочала в квітні 2015-го. До кінця року в список клієнтів SOC Prime увійшли такі великі структури, як OTP Bank, Starlight Media, "УкрСиббанк", "Воля", "Ощадбанк Росії".

Проектом Technovator займався співзасновник iBlazr Іван Чуба. Це бездротова зарядка, здатна на відстані працювати з декількома пристроями. Technovator схожа на Wi-Fi роутер, який передає енергію. При цьому заряджається пристрій не треба діставати з сумки або кишені.

eCozy - українсько-німецький стартап. Його засновник і CEO Андрій Холодов - родом з Харкова, але вже багато років живе в Німеччині. У стартапу - українська команда і два офіси - у Мюнхені (головний офіс, маркетинг, підтримка клієнтів і R & D) і в Харкові (відповідає за R&D). eCozy працює над системою з "розумних" термостатів з тачскрін-керуванням, які кріпляться до радіаторів і стежать за їх температурою, а також центру управління і додатки для iOS і Android.

Надрукувати
мітки:
коментарів