Поділитись:

Називала студентів «збродом»: що лучани думають про Фаріон (відео)

Понеділок, 20 листопада 2023, 20:09
Називала студентів «збродом»: що лучани думають про Фаріон (відео)

Український інфопростір чи не щодня гуде про чергові скандальні заяви екснардепки та мовознавиці Ірини Фаріон. З останнього – вона назвала міністра освіти неуком та плагіатором, а своїх студентів – «збродом». 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» вирішили поцікавитися у лучан, що вони думають про цю жінку та чи підтримують її заяви.

«Так, чула про цю жінку, бачила відео в ТікТоці. Заяв її не підтримую. Не пам'ятаю як вона сказала, але щось про бійців, які розмовляють російською було. Це не нормально, вони захищають Україну, тому як хочуть хай, так і говорять. Не подобається мені ця жінка. Хто їй давав право ображати студнтів? Це геть не нормально», – ділиться думками молода лучанка. 

Деякі перехожі на вулицях підтримували позицію мовознавиці щодо української мови, але категорично виступали проти її заяв щодо військових. Бували й такі, хто навіть не знав про кого іде мова. 

Детальніше – у сюжеті. 

Нагадаємо: Національний університет «Львівська Політехніка» звільнив Ірину Фаріон з посади професорки кафедри української мови на тлі її звинувачень у бік військових в тому, що вони спілкуються російською мовою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів