Поділитись:

Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)

Вівторок, 21 листопада 2023, 10:55
Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)

У Рівному 39-річний лучанин підпалив квартиру жінки, з якою перебував на стадії розлучення, – його судитимуть.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Повідомлення про задимлення та імовірну пожежу у помешканні багатоквартирного будинку на вулиці Князя Романа у Рівному надійшло до поліції 18 листопада, о 20:25, від рятувальників.

«Поліцейські встановили, що у квартирі на п’ятому поверсі проживала 27-річна жінка, яка в той день була відсутня. 39-річний житель Луцька із яким вона перебуває на стадії розлучення, своїми ключами відчинив двері, зайшов в середину та підпалив одяг у шафі. Сусіди, які побачили дим, викликали рятувальників, які оперативно ліквідувати займання», – інформують правоохоронці.

Внаслідок пожежі були пошкоджені стіни, стеля спальної кімнати, балкон, а також речі домашнього вжитку. З місця події поліцейські вилучили необхідну слідову інформацію.

Слідчі Рівненського районного управління поліції за фактом закінченого замаху на умисного пошкодження майна внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У понеділок, 20 листопада, за погодження прокуратури лучанину повідомили про підозру за частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.  За скоєне зловмиснику може загрожувати від 3 до 10 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото)Розлучення по-волинськи: лучанин підпалив квартиру дружини у Рівному (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024