Поділитись:

Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)

Вівторок, 21 листопада 2023, 22:09
Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)

В обласному центрі Волині до Дня Гідності та Свободи жителі міста пригадали, як розпочинався Євромайдан та Революція Гідності. Народне віче відбулося ввечері 21 листопада на Театральному майдані в Луцьку.

Як передає Суспільне, учасники заходу перед фотостендом Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО помолилися за загиблих та живих українських захисників і борців, запалили лампадки в пам'ять полеглих майданівців, учасників Революції Гідності.

Насамкінець учасники віча виконали державний гімн та розгорнули український стяг. Загалом до заходу долучилося понад пів сотні охочих, зокрема студенти та учні місцевих освітніх закладів.

Довідково: під час розстрілу на Євромайдані у столиці загинуло семеро волинян: Віктор Хомяк, Олександр Бадера, Іван Тарасюк, Василь Мойсей, Сергій Байдовський, Едуард Гриневич та Юрій Сидорчук.

Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото)Спогади про Євромайдан та Революцію Гідності: у центрі Луцька відбулося народне віче (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024