Поділитись:

Волинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФ

Середа, 22 листопада 2023, 17:42
Волинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФ

Дитсадки Волині отримали творчі бокси для діток.

Представництво ЮНІСЕФ в Україні надало закладам дошкільної освіти Волинської області тематичне приладдя для розуміння та дослідження дітками основ ментального здоров’я, гігієни та мінної небезпеки. Загалом – 728 боксів, що згруповані за тематикою у набори під назвою «НУМО відкривай та розвивай», – повідомили у Волинській ОВА.

Кожен комплект містить навчальні та ігрові матеріали: дидактичні брошури, розвиваючі та настільні ігри, книги, розмальовки тощо.

Їх можна використовувати індивідуально та у групах, в ігровому форматі навчаючи дітей навичкам критичного мислення, виконання творчих завдань та важливих аспектів сьогодення.

Корисними бокси стануть для організації дозвілля дошкільнят під час повітряної тривоги в укриттях, адже вміст кожного комплекту розрахований на 30 діток.

У супроводі яскравих ілюстрацій та мультиплікаційних героїв діток чекає легка та корисна інформація щодо здорових харчових звичок, вакцинації, ментального здоров'я та ознайомлення із мінною безпекою.

Волинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФВолинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФВолинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФВолинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФВолинські садочки отримали бокси для розваг від ЮНІСЕФ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів