Поділитись:

Волинь долучиться до молитовного марафону

Вівторок, 14 березня 2017, 18:02

Волинь долучається до Всеукраїнського цілорічного марафону "Переображення України".

З 19 до 27 березня євангельські християни області візьмуть участь у марафоні посту та молитви, що стартував 1 січня 2017 року, – повідомляє прес-служба R500 Волинь.

У рамках відзначення на державному рівні 500-річчя Реформації усі протестантські церкви об`єдналися для молитви за реформацію сердець українців, церков України та суспільства нашої держави. 24 години, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік християни у кожному куточку країни "стоятимуть у проломі" в молитвах за свій край.

"Сьогодні Україна переживає чи не найскладніші часи за всю історію незалежності. Нинішній стан нашого народу показує, що нам, як ніколи, потрібні духовна реформація. Саме одним із найпотужніших інструментів для преображення суспільства є молитва. Впродовж року кожна область двічі візьме участь у марафоні. Весь 2017 рік поділений на тижневі черги. Таким чином молитва за Україну триватиме всі 365 днів. Практично уже в 11 областях християни провели час у молитві заступництва за реформацію нашої держави", – йдеться у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів