Поділитись:

Чорна п'ятниця від DEKA у Луцьку — ексклюзивні знижки на брендові годинники

П'ятниця, 24 листопада 2023, 17:57
Чорна п'ятниця від DEKA у Луцьку — ексклюзивні знижки на брендові годинники

Зима наближається, а разом з нею — найочікуваніше свято шопінгу! DEKA приготував для мешканців Луцька неабияку подію — Чорну п'ятницю зі знижками у 20-70% на годинники швейцарських, американських, японських брендів з каталогу. Завітайте до 27 листопада у магазин ДЕКА, що знаходиться в ТРЦ Порт Сіті — й купуйте стильний аксесуар за доступною ціною.

Мережа магазинів ДЕКА — символ якості, смаку та стилю

Компанія DEKA була заснована у 1992 р., й швидко стала не лише справжнім піонером годинникової індустрії в Україні, але й символом елегантності та стилю. Адже вона запропонувала клієнтам не дешеві одноразові вироби, а якісні моделі світових брендів.

Сьогодні DEKA — не просто магазин годинників. Це символ вишуканості, якості, довіри та бездоганного стилю. Тут ви можете у Чорну п'ятницю купити годинники різного дизайну, що були створені визнаними брендами світу, серед них:

  • Елітні годинники Breitling, Longines, Maurice Lacroix, Perrelet, Tag Heuer, Zenith, які не потребують особливого приставлення, адже весь час знаходяться на вершині попиту, постійно входять у топ добірки кращих та красуються на зап'ясті знаменитостей.
  • Якісні годинники від компаній Atlantic, Rado, Epos, Hamilton, Certina, які втілюють майстерність швейцарського годинникового мистецтва.
  • Моделі Sevenfriday, Skagen, Bulova, що відомі своїм елегантним дизайном та надійними механізмами.
  • Технологічні та функціональні вироби від японського гіганта CASIO пропонують чимало цікавих опцій та стильний спортивний дизайн для активного способу життя.
  • Якість та інноваційність від японського бренду Citizen, зокрема, годинники, що заряджаються від сонячної енергії (технологія Eco-Drive).
  • Стильні моделі італійського бренду Diesel, Armani Exchange та Emporio Armani відомі своєю оригінальністю та сміливістю у дизайні.
  • Моделі Anne Klein, Balmain, DNKY, Fossil, Michael Kors, що вражають елегантністю, жіночістю, бездоганною якістю.

У магазині DEKA є чимало кварцових годинників, а також механічних з автопідзаводом. Перші працюють на батарейках, тоді як другі їх не потребують. Достатньо завезти механізм один раз, й після цього він заводитиметься самостійно від руху руки власника. Такі моделі зручні для тих, цінує традиційність та вишуканість класики.

Чорна п'ятниця від DEKA у Луцьку — ексклюзивні знижки на брендові годинники

Чорна п'ятниця від DEKA у Луцьку — ексклюзивні знижки на брендові годинники

Акційні пропозиції не розповсюджуються на вироби брендів Tissot та всі представлені в каталозі смартгодинники.

Як купити чоловічі та жіночі годинники в ДЕКА у Чорну п'ятницю?

Щоб купити годинник за акційною ціною у Луцьку, завітайте у магазин ДЕКА, що знаходиться у ТРЦ Порт Сіті на вул. Сухомлинського, 1. Придивіться до різних моделей, й оберіть варіант, що пасує понад усе. За потреби продавець скоректує ремінець / браслет так, що він ідеально сидітиме на руці. Годинник можете забрати одразу або замовити з доставкою на певну адресу. Модель буде доставлена в найкоротший термін.

Зануртесь в атмосферу розкоші та елегантності, обираючи ідеальний годинник в DEKA!

Надрукувати
мітки:
коментарів