Поділитись:

Visa створила сонцезахисні окуляри для безконтактних платежів

Середа, 15 березня 2017, 21:29
Visa створила сонцезахисні окуляри для безконтактних платежів

Глобальна платіжна система Visa представила незвичайний прототип сонцезахисних окулярів з вбудованим в одну з дужок безконтактним чіпом, що дозволяє використовувати окуляри як інструмент безконтактних платежів.

Про це повідомляє itc.ua.

В рамках фестивалю SXSW глобальна платіжна система Visa представила незвичайний прототип сонцезахисних окулярів з вбудованим в одну з дужок безконтактним чіпом на базі технології NFC, що дозволяє використовувати окуляри як інструмент безконтактних платежів. Одночасно було оголошено про запуск пілотного тестування окулярів на чемпіонатах із серфінгу World Surf League 2017 Quiksilver і Roxy Pro Gold Coast 2017, спонсорованих Visa.

Visa продовжує активно розвивати ідею перетворення аксесуарів в зручний платіжний інструмент. Раніше компанія створювала кільця і ​​браслети з можливістю безконтактної оплати.

Поки ніяких інших подробиць, ні даних про терміни появи подібних окулярів на ринку або їх вартості немає. За час пілотного тестування Visa планує знайти зацікавлених спонсорів банків або брендів для подальшого розвитку ідеї.

Надрукувати
мітки:
коментарів