Поділитись:

У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)

Четвер, 30 листопада 2023, 15:30
У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)

У Ківерцях продають бізнес – паб «Пляшка».

Відповідне оголошення розмістили на одному з сайтів для продажів.

За словами власників, паб з новим дизайнерським ремонтом розташований у прохідному місці в районі центру (автостанції). В приміщенні провели комплексний капітальний ремонт з урахуванням всіх деталей та аспектів для створення хорошої атмосфери.

Все майно та обладнання яке знаходиться в барі є власним, а саме:

Кухня: 2 великі морозильні камери, холодильник для зберігання продуктів, 2 професійних фритюра, варочна поверхня та духова піч, прес-гриль, мікрохвильова піч -3 шт, аерогриль - 2шт, витяжки - 2шт, ваги - 3 шт, багато посуду, бокалів, келихів та інших необхідних елементів для швидкого приготування їжі.

Пивне обладнання: 2 пивні установки на 8 контурів, 7 кранів (Пегас) , 15 кліщів на кеги, повітряний балон з новим редуктором, 3 пивні колони та 3 пивні колби.

В залі знаходиться також обладнання:

  • 3 великі холодильні вітрини;
  • 2 телевізори (50 дюймів) з акустикою;
  • Професійний новий кавовий апарат фірми Saeco;
  • Сканер, касовий апарат, термінал;
  • Якісні, нові меблі, а саме: 7 столів, 30 стільців, 4 дивани та 14 дизайнерських світильників.
  • Масивна барна стійка з підсвіткою.

Встановлена нова сигналізація з датчиками руху та пожежними датчиками, нова професійна система відеонагляду (HikVision) (2 камери).

«В приміщенні також встановлений інверторний кондиціонер (на 80 кв.м), який також обігріває приміщення взимку, бойлер, рукосушка.
Санвузол розмальований професійними художниками, що придає йому неабиякий вигляд та атмосферу.

Бізнес повністю готовий до функціонування. Новому власнику передамо всю детальну інформацію про постачальників товарів , алкоголю, пива та інших.
Допоможемо з оформленням всіх необхідних документів для ведення бізнесу.

Ставка місячної оренди є невисокою, а також, бонусом буде йти 3 місяці БЕЗКОШТОВНОЇ оренди для старту. Навчимо користуватися провідною програмою для ведення обліку.

Також є дуже багато інших речей які тут не були згадані, але які є необхідні для ефективної роботи бару, які ви можете побачити при зустрічі», – йдеться в оголошенні.

Оголошена вартість, яку вказали автори, 15 000 доларів.

Нагадаємо: луцький заклад фастфуду виставили на продаж.

У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото)У Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів