Поділитись:

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 01 грудня 2023, 16:29
Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти

День Святого Миколая уже на носі, Різдво також, тож це гарна нагода, аби розважити малечу у такий бентежний і неспокійний час. На Волині цьогоріч не так багато місць, де можна побачити святково вбраного дідуся з дитячих мрій. Але ми таки знайшли кілька локацій.

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» пошукав для вас резиденції, які відкрилися на Волині. Також ми дізналися, як довго вони працюватимуть, де саме і чим цікавим розважатимуть малечу.

Резиденція в укритті

Мабуть, найбезпечніша з усіх, які тут представлені, адже знаходиться в укритті.

Ця резиденція Святого Миколая буде функціонувати у центрі Луцька з 6 до 10 грудня. Потрапити в неї можна через Арт-галерею «Образ», що за адресою проспект Волі 2.

У резиденції можна буде поспілкуватися зі Святим Миколаєм, розповісти про свої мрії, передати свій лист з побажаннями. Миколай та його помічники радо приймуть кожного гостя та гостю.

Вхід безкоштовний, але донат на ЗСУ вітається.

Графік роботи резиденції: з 14 до 20 год. з понеділка до п’ятниці.

Резиденція в районі Київського майдану

Волонтерка Тетяна Потоцька-Євчук також відкриє резиденцію Святого Миколая у Луцьку. Вона не вперше організовує свято для дітей загиблих військовослужбовців. Про це вона розповіла в ефірі ГІТ.

«Цього року у Луцьку дітки з 1 по 3 грудня можуть прийти до резиденції на свято. Вона буде в районі Київського Майдану на вулиці Задворецька 4 у ресторації «Подвір'я»», — повідомила гостя.

Як повідомила, волонтерка, дітки можуть приходити з усієї Волині.

«Щоб потрапити на захід спочатку треба зареєструватися, подзвонити або написати мені на вайбер за номером телефону: +380679002097», — додала пані Тетяна.

Дійство відбудеться з 12 -15 годину дня.

Резиденція у Нововолинську

Цьогоріч у Нововолинську не буде головної ялинки. На місці, де зазвичай стоїть головна новорічна красуня у Нововолинську, буде працювати Будиночок Святого Миколая.

«На жаль, війна триває. Ми попрощалися уже з 49 Героями. Наші свята мають пройти стримано в пам’ять про тих, хто віддав життя заради нас.. Але не дозволимо ворогу забрати свято в наших діток», – зазначив міський голова Борис Карпус.

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти 

Будиночок працюватиме з 1 по 5 грудня на майдані Незалежності. З 16:00 до 20:00 ви зможете прийти з дітками та сфотографуватися з казковими персонажами, написати лист Миколаю. 

6 грудня о 16:00 відбудеться урочисте відкриття Резиденції. Святий Миколай прийматиме наймолодших жителів у своєму Будиночку 6 та 7 грудня

Окрім того, з 8 грудня до 8 січня у Нововолинській громаді триватиме благодійний різдвяний марафон. Будуть організовані тематичні заходи, під час яких збиратимуть кошти для потреб Збройних сил України.

Резиденція у Володимирі

Схожа позиція і у громаді Володимира. У зв’язку з воєнними діями, цього року на різдвяно-новорічні свята на центральній площі у Володимирі ялинки також не буде. Про це розповів міський голова Ігор Пальонка. Згодом у фейсбуці він показав, як у місті облаштували будиночок святого.

«Резиденція Святого Миколая у Центрі Культурних послуг невдовзі відчинить двері для наймолодших відвідувачів», – зазначив він.

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти 

Резиденція Санти у «Промені»

Також у РЦ «Промінь» функціонуватиме резиденція Санти.

«Малеча зможе зробити святкове фото та загадати найзаповітніше бажання! 
А ти уже знаєш, який хочеш подарунок?» – додали організатори.

Отож з 9 по 31 грудня можна буде познайомитися з Сантою та загадати найзаповітніше бажання.

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024