Поділитись:

На Донеччині загинули два захисники з Волині Максим Хатін та Олександр Коцюбчик

Субота, 02 грудня 2023, 16:57
На Донеччині загинули два захисники з Волині Максим Хатін та Олександр Коцюбчик

На Донеччині 1 грудня загинули два захисники з Волині Максим Анатолійович Хатін (18.03.1988 року народження) та Олександр Андрійович Коцюбчик (27.06.1977 р.н.).

У одному бою із хлопцями поліг і ковельчанин Заяць Валентин Володимирович (26.08. 1982 р.н.), який жив у Сошичненській громаді, де і буде похований.

Про це 2 грудня повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка. 

«Учора я обіцяв поінформувати про час прощання із воїном російсько-української війни Андрієм Лукашуком, який загинув 29 листопада. Але тепер змушений повідомити, що місто прощатиметься одразу із трьома загиблими ковельчанами. Це буде найбільша жалобна громадська панахида цієї безжальної війни для нашого міста… Загибель наших воїнів – величезна трагедія для громади, для побратимів, але найбільша – для їхніх сімей, родин, близьких друзів… Висловлюю щирі співчуття рідним, усім, хто знав і любив цих хлопців! Вічна їм памʼять, вдячність і слава!», – зазначив він.

Місія «На щиті», яка повертає додому тіла полеглих на війні Героїв, – у дорозі на Волинь.

Зважаючи на складність шляху через погодні умови і необхідність проведення деяких процедур після повернення хлопців у рідне місто, попередньо планують прощання із ними на понеділок.

Конкретніше повідомлять у неділю, 3 грудня.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів