Поділитись:

Toyota планує збільшити продажі «зелених» авто у Європі до 2026 року

Вівторок, 05 грудня 2023, 04:58
Toyota планує збільшити продажі «зелених» авто у Європі до 2026 року

Японський автовиробник Toyota Motor Corp. заявив в понеділок, 4 грудня, що збільшить відсоток автомобілів з нульовим рівнем викидів у своїх європейських продажах до понад 20% до 2026 року, пропонуючи принаймні 15 електричних моделей і моделей на паливних елементах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Japan Times.

«Хоча ми продовжуватимемо пропонувати численні технології скорочення викидів вуглецю, ми також будемо постійно збільшувати кількість автомобілів з нульовим рівнем викидів, які ми пропонуємо клієнтам», — заявив генеральний директор відділу Toyota Motor Europe Йошіхіро Наката.

Зазначається, що останнім часом Toyota нарощує свої зусилля з розширення лінійки автомобілів з акумуляторними двигунами в рамках стратегії «пропонувати широкий асортимент екологічно чистих автомобілів і обслуговувати різні енергетичні ситуації в усьому світі».

Японський автовиробник також заявив, що планує досягти повної вуглецевої нейтральності у виробництві та логістиці в Європі до 2040 року, що на 10 років раніше, ніж компанія планує зробити це в усьому світі до 2050 року.

У 2022 році Toyota продала в Європі близько 1,08 млн автомобілів, що становить близько 10% від загального обсягу продажів компанії.

Очікується, що у 2023 році ця цифра зросте до 1,17 мільйона одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів