Поділитись:

У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)

Четвер, 14 грудня 2023, 09:44
У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)

У Луцьку на перехресті проспекту Відродження та вулиць Ветеранів та Писаревського сталася подвійна аварія за участі автомобіля служби таксі.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Луцьку 13 грудня близько 18:00 на перехресті проспекту Відродження та вулиць Ветеранів та Писаревського.

Зі слів свідка аварії, автомобіль Opel повертав на перехресті на зелене світло світлофора на вулицю Ветеранів. Дві машини зупинилося на прямій смузі. Крайня машина Nissan (таксі) їхала на швидкості на червоне світло. У результаті зіткнення Opel та Nissan перше авто силою удару розвернуло і воно в’їхало в колесо автомобіля Peugeot, що стояв на перехресті і мав повертати на вулицю Писаревського.

На місці події працювала патрульна поліція. Також викликали бригаду медиків, проте ніхто не постраждав, була лише гостра реакція на стрес. Всі водії – тверезі.

Автомобілі отримали механічні пошкодження.

У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)У Луцьку – подвійна аварія за участі таксі: шукають очевидців (фото)

Наразі пасажирка автомобіля Opel просить відгукнутися водіїв, які були очевидцями ДТП та мають відеореєстратори.

«Просимо відгукнутися водіїв, які надали водію Оpel дорогу на регульованому перехресті Відродження – Ветеранів – Писаревського при аварії, яка сталася 13.12.23 о 17:30-17:45. Або водіїв, які мали реєстратора в машині і зняли відео. Телефон: 0954651872 Микола», – зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів