Поділитись:

Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 15 грудня 2023, 13:10
Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)

На Волині продають торговий комплекс, розміщений у Любомльському районі на митниці «Ягодин», бо хочуть добудувати церкву.

Відповідне оголошення опублікували на одній з платформ для продажів.

Автор оголошення Євген зазначив, що будує храм і йому потрібні гроші на накриття та добудову. Тому чоловік вирішив виставити на продаж торговий комплекс, який знаходиться в людному місці за 50 м від Центральної Ягодинської митниці та 50 м від залізничної станції «Ягодин», на якій зупиняється рейковий автобус Ковель – Хелм.

Власник додав, що за 300 м від комплексу знаходиться озеро, земляна ділянка знаходиться в приватній власності.

Торговий комплекс включає в себе: кафе-бар, готельні номери, автомийку та стоянку автомобілів.

«Приміщення з сучасним євроремонтом, присутні комунікації (телефон, інтернет), а також власне автономне опалення (стоїть чеський котел на тверде паливо) та своя свердловина. Є тепла вода, яку підігрівають два болєри. По території комплексу розміщені камери спостереження, що дозволяє спостерігати за ним через інтернет. Подвір’я комплексу викладене бруківкою,

на в’їзді стоять ковані ворота. Гараж в якому розміщена авто мийка обкладений плиткою та має оглядову яму. Присутнє місце для охоронця», – йдеться у повідомленні.

Оголошена вартість – 130 000 $.

Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)Волинянин продає готель і ресторан біля митниці, щоб добудувати храм (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів