Поділитись:

На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)

Вівторок, 19 грудня 2023, 13:31
На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)

На Волині напередодні різдвяних свят багатодітні сім'ї отримали теплі подарунки від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Про це у вівторок, 19 грудня, повідомили на сайті Волинської ОВА.

Упродовж трьох тижнів понад 1400 наборів теплого одягу та засобів особистої гігієни спрямували на допомогу багатодітним родинам волинських громад: Луцької, Володимирської, Ковельської, Нововолинської, Ківерцівської, Горохівської, Шацької, Любешівської, Ратнівської та Боратинської.

Днями теплі пакунки отримали й мешканці Луцька. А саме: 550 наборів, кожен з яких містить зимові куртки, светри, термобілизну, штани, шкарпетки, взуття, шапки, шарфи та рукавички.

Зазначають, що це була найбільша партія допомоги, одночасно спрямована у руки отримувачів. На черзі – ще сім громад Волині.

На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото)На Волині сім’ї з дітьми отримали подарунки від ЮНІСЕФ (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів