Поділитись:

Як влаштувати соціальний вибух: військовий потролив мера Луцька

П'ятниця, 22 грудня 2023, 14:18
Як влаштувати соціальний вибух: військовий потролив мера Луцька

Депутат Волинської обласної ради Андрій Козюра, який нині несе службу в лавах ЗСУ, написав «покрокову інструкцію» для мера Луцька Ігоря Поліщука та депутатів міськради з фракції «За майбутнє», як влаштували соціальний вибух в обласному центрі.

Свій допис Андрій Козюра опублікував у фейсбуці в п'ятницю. 22 грудня.

Далі подаємо його повністю й без змін:

Як влаштувати в місті соціальний бабах? Покроковий путівник для мера і ЗаМайбахівськоі більшості.

  1. Продовжуйте звичну справу всіх ваших босів… Беззупинно збагачуйтесь, запускаючи власні руки в бюджет міста, далі накопичуйте свої активи і капітали на корупційних схемах і грабунку ресурсів громади... Лучани повинні знати, хто тут господарі життя. А хто незадоволений – хай йде воювати і не заважає вам жити і робити вашу «величну» справу.
  2. Влаштовуйте наближених до тіла на посади в комунальні підприємства та установи, регулярно збільшуючи їм зарплати і премії. Тих, хто реалізує ваші мутняки і схеми, забезпечте особистим охоронцем, водієм, службовим авто і секретаркою. Всі інші лучани мають виживати самостійно і віддавати останнє на ЗСУ, бо соціальна несправедливість обовʼязково має бути в громаді.
  3. Обовʼязково наголосіть, що, якщо ворог наблизиться до міста, то ви будете змушені втекти з нього, щоб можна було далі керувати з еміграції десь зі Швейцарії, Франції чи з вілли в Іспанії.
  4. Керуйте так, щоб з військового ПДФО, яке сплачено до міського бюджету, віддавати в рази менше, бо вам, звісно, видніше, на що і як потрібно витрачати кошти з військових податків. Купуйте в рази менше Мавіків, FPV, теплаків, ніж заплановано і закладено в бюджет. Продовжуйте купувати добиті паркетники, а не нові пікапи для військових. Мотивуйте свою імпотентність проблемами з тендерами, нестачею людей, бюрократичною тягомотіною тощо.
  5. Спочатку пообіцяйте військовим 1,5 млрд на потреби ЗСУ, потім назвіть це популізмом і киньте їх. Прийміть рішення про виділення більше як 500 млн, але передбачте в міському бюджеті 300 млн. Продовжуйте вішати локшину на вуха громадським активістам і військовим, що буде 1,5 млрд, бо це є в програмі (але без коштів) і щоденно гордо піартесь, як вручаєте кожен мавік, щоб всі бачили, як ви вболіваєте за військових і наближаєте перемогу…
  6. Тримайте усіх у страху, постійно триндіть, що мітинги і вимагання профінансувати потреби ЗСУ це популізм і зовсім не на часі. Ігноруйте їх, бо це все від лукавого. Обіцяйте активістам і грайте з ними в наперстки. Слідуйте принципу, що бруківка, асфальт, озеленення – це найкращі засоби, щоб виграти війну! Наголошуйте, що тільки ви знаєте, скільки кому і чого треба, і лише ви маєте виключне право на піар з військовими за рахунок податків лучан та донатів працівників міськради, комунальних підприємств та установ.
  7. Тримайте місто у режимі подвійних стандартів. Мер, депутати та наближені до тіла імператора в армію не йдуть! Бо вони повинні продовжувати красти гроші з бюджету, сидіти на корупційних схемах і збагачуватись, їздити на відпочинок, бокс, футбол за кордон, купувати нерухомість за кордоном, щоб був запасний аеродром. Наголошуйте, що на війну мають йти, всі хто не в схемах і мутняках, особливо ті, хто має власну думку! Бо в них немає броні, а без вас в місті настане хаос і розруха…

Як тільки почнуться протести в місті з гаслами: «Дрони замість бруківки», «мені потрібен живий тато, а не озеленення Волі» – це сигнал, що ви правильно дотримуєтесь інструкції smiley.

Звинувачуйте всіх, хто говорить правду, а головне – ігноруйте ці прояви і продовжуйте виконувати всі вищевказані пункти. А як тільки будуть прояви насилля проти представників міської влади – це успіх виключно ваш і ваших босів. Ви на фінішній прямій smiley Ще трошки, і зірве кришку зверху і знизу… Отоді ВУАЛЯ – бабах, ви чемпіони!

Нагадаємо: раніше Андрій Козюра розкритикував Ігоря Поліщука за влаштовану ним піар-акцію – допомогу військовим коштом міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів