Поділитись:

Лучанка розбурхала мережу «битвою» Цезарів (відео)

Субота, 23 грудня 2023, 18:43
Лучанка розбурхала мережу «битвою» Цезарів (відео)

У Луцьку блогерка Анастасія влаштувала «битву» двох піц «Цезар» з популярних закладів міста – «Теревені» та «Дядя Pizza».

Відео дівчина розмістила на своєму блозі в тікток «Ревізор Луцька».

«Порівняємо піцу «Цезар» у найвідоміших закладах Луцька. Запрошую Вас у заклад «Дядя Pizza». Разом будемо визначати, який «Цезар» кращий. Забираємо замовлення і швиденько йдемо в «Теревені». Беремо піцу і їдемо до мене додому. Їхати приблизно 10 хв», – каже блогерка. 

Відкриваючи піцу, дівчина розповіла, що вони розміром приблизно 33 см. У «Теревенях» «Цезар» коштує 229 гривень, в ««Дяді Pizza» – 179 грн. Додає, що обидві піци смачно пахнуть та мають гарний вигляд. 

«Куштую спочатку піцу з закладу «Дядя Pizza». Тут дуже ніжне тісто і багато салату. Далі – «Цезар» з «Теревень». Тісто мені чимось нагадує лаваш, але, загалом, смачна», – розповіла Анастасія. 

Обрати переможця лучанка запропонувала у коментарях під дописом. Люди активно голосували за свій улюблений заклад. Також ділилися, де ще можна посмакувати смачну піцу у Луцьку. 

Нагадаємо: нещодавно Анастасія опублікувала відеоінспекцію ковзанки, що на проспекті Перемоги, біля стадіону «Авангард».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024