Поділитись:

На волинські дороги пообіцяли виділити вісім мільйонів гривень

П'ятниця, 29 січня 2016, 15:16
На волинські дороги пообіцяли виділити вісім мільйонів гривень

Голові обласної державної адміністрації Володимирові Гунчику під час перебування з робочим відрядженням у Києві вдалося домовитися про поліпшення фінансування дорожньої галузі Волині.

Вісім мільйонів гривень, що за словами начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака надійдуть на рахунки вже у понеділок, або навіть сьогодні, спрямують, у першу чергу, на зимове утримання шляхів регіону в належному стані та проведення ремонту доріг. А лагодити шляхи стануть щойно дозволить погода, - повідомили у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Як розповів директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, наразі залишок пально-мастильних матеріалів для виконання спецтехнікою робіт із покриття доріг протиожеледними матеріалами складає лише 9,6 тисячі літрів, із яких 7,5 тисячі - дизпаливо та 1,2 тисячі літрів – бензин.

На продовження теми начальник служби автомобільних доріг в області повідомив, що загалом райдержадміністрації в якості допомоги надали майже 19 тисяч літрів дизпалива та 3,5 тисячі літрів бензину. Однак, упродовж минулого тижня відповідної допомоги від районів не надходило. Тож, частину від суми, про надходження котрої вдалося домовитися Володимирові Гунчику, використають саме на придбання пального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕМОНТ ВОЛИНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ДОРОГИ "ЛУЦЬК-ЛЬВІВ" ВДВІЧІ ДОРОЖЧИЙ - МАЙЖЕ 480 МІЛЬЙОНІВ

"Облавтодорам дано доручення готуватися до ліквідації ямковості. Що стосується автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне, а саме ділянки біля села Звірів, то це є об'єкт поточного ремонту, куди спрямують загалом приблизно 27 мільйонів гривень. Наступного ж тижня ми плануємо провести фрезерування цієї ділянки дороги задля забезпечення безпечного проїзду", – підкреслив Анатолій Посполітак.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024