Поділитись:

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини

Неділя, 24 грудня 2023, 17:00
Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини

Різдво та Новий рік – чудова нагода, щоб забратись вдома всією родиною. А святкові фільми – гарний спосіб весело провести вечір, адже вони завжди добрі та романтичні, дарують приємні емоції та гарний настрій.

Редакція сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зібрала для вас невелику добірку святкових фільмів. 

Що подивитись на Різдво

 «Грінч – викрадач Різдва», 2000

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини 

Жив-був у місті Ктограді чоловічок, і звали його Грінч. Був він весь зелений і волохатий, ніхто його не любив. Образився Грінч на хтовічів і пішов жити на самотню гору, що обдувалася всіма вітрами. Сидів там у своїй печері і сердився на весь світ. Найбільше Грінч ненавидів Різдво. У той час, як усе населення Ктограда веселилося від душі, барометр і без того завжди поганого настрою Грінча показував щось жахливе. І ось одного разу злий житель гори вирішив покінчити з цим святом раз і назавжди. Поки безтурботні хтовічі солодко спали в передсвяткову ніч, віроломний Грінч вирішив вкрасти у городян їхнє Різдво...

«Кучерявка Сью», 1991

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини 

Фільм «Кучерява Сью» – сімейна кінокомедія про дрібних аферистів, які опинилися в Чикаго напередодні Різдва.  Білл Дансер і його прийомна донька Сьюзен - звичайні бродяги, що проявляють чудеса хитромудрості, щоб вижити. Вони ночують в нічліжках, гріються в церквах, запозичують їжу в закусочних і «розводять» заможних співгромадян. Головна умова, якої дотримуються тато з донькою - це не красти, не обманювати по-крупному і порушувати лише «погані» закони. 

Приїхавши в Чикаго, парочка вирішує повечеряти, для чого планує доступне джерело грошей - багатого власника «Мерседеса», що стоїть на підземній парковці. Білл розраховує впасти під колеса, прикинутися збитим і «розвести клієнта» на піцу з гамбургером. План бродяг вдається: процвітаюча адвокатесса Грей Еллісон, практична і неемоційна жінка, покірливо оплачує їх їжу, а потім знову збиває Білла - цього разу серйозно. Щоб уникнути наслідків, Грей забирає аферистів додому, де несподівано переймається материнськими почуттями до розумної і чарівної кучерявки Сью.

 

«Освідчення», 2009

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини 

Фільм «Освідчення» – романтична комедія про серйозність фіктивних відносин.  Маргарет Тейт займає в престижному видавництві високий пост. Вона зосереджена на роботі і не відволікається на проблеми оточуючих або зайве спілкування з ними. Співробітники офісу завмирають при наближенні начальниці, а керівництво повністю влаштовує її результативність. Однак через свою зацикленість на справах Маргарет пропускає кілька повідомлень щодо робочої візи, яка уже от-от закінчиться і з подивом дізнається, що знаходиться на межі депортації в Канаду. Вона поспішно складає історію про швидкий шлюб з асистентом Ендрю Пекстоном. Молода людина погоджується на аферу заради підвищення і публікації одного з рукописів.  Залишається одна проблема: імміграційний контроль в подібних випадках проводить ретельну перевірку правдивості відносин. Ендрю знає про своє боса все, а ось їй доведеться постаратися, щоб відповісти на питання комісії.  Пара відправляється на батьківщину Ендрю, де їх зв'язок проходить випробування родичами, знайомими і чиновниками, щоб в результаті перерости в справжнє почуття.

«Відпустка по обміну», 2006

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини 

Романтична комедія «Відпочинок за обміном» - фільм про спроби двох абсолютно різних жінок налагодити особисте життя шляхом зміни місця дислокації на час зимових канікул.
Аманду й Айріс об'єднують схожі долі. Вони обидві досягли чималого успіху в кар'єрі, тільки ось особисте життя обох дам залишає бажати кращого. Прагнення Аманди та Айріс хоч якось змінити звичну обстановку приводить їх на сайт обміну житлом на час відпустки. З перших хвилин знайомства жінки подружилися. І ось уже одна летить до Великобританії на зустріч Різдва, а друга проведе це чудове свято в Каліфорнії.

«Клаус», 2019

Що подивитись на Різдво: святкова добірка фільмів для всієї родини 

Одна з найкращих різдвяних стрічок, які можна подивитись на Netflix, обігрує легенду про походження Санта Клауса. У цій історії Клаус — цілком реальна людина, яка за допомогою поштаря Джаспера починає дарувати дітям іграшки. Звісно, не все так просто, адже Джаспер включається у цю справу не тому, що хоче подарувати дітям радість, а тому, що іграшки — єдиний спосіб змусити дітей писати листи, а чим більше листів — тим швидше Джаспер втече з цього малесенького містечка на далекій півночі, де він змушений опікуватись поштою.

Утім, почавши робити добрі справи, виявляється дуже важко зупинитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів