Поділитись:

Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото)

Понеділок, 25 грудня 2023, 15:37
Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото)

У підрозділи 100-ї окремої бригади тероборони, яка з початку весни успішно виконує бойові завдання на найгарячіших напрямках на сході України, доставили цінні різдвяні подарунки від громад Волині – Нововолинської та Володимирської.

Про це у понеділок, 25 грудня, повідомила у телеграмі пресслужба 100-ї ОБр ТрО.

На схід України майно доставив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

Зокрема, від громади Нововолинська на фронт прибуло 100 FPV-дронів, десять квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Thermal, сім квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Enterprise, чотири антидронові рушниці KVERTUS, п’ять зарядних станцій EcoFlow, 12 антен Alientech DUO II, дві антени Avenger Booster з комплектами коаксіальних кабелів.

Своєю чергою, громада Володимира подарувала волинським тероборонівцям п’ять дизельних генераторів.

«На додачу до цих справді потрібних на фронті засобів, які допоможуть бійцям Волинської бригади тероборони ще завзятіше бити ворога, нам доставлено ще й велику партію смаколиків!
Щиро дякуємо землякам-волинянам за допомогу і навзаєм вітаємо їх з Різдвом Христовим! Разом крокуємо до Перемоги!», – йдеться у дописі.

Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото)Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото)Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото)Бійцям «сотки» на сході країни привезли різдвяні подарунки з Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів