Поділитись:

Стало відомо, хто очолить управління туризму Луцької міськради

Понеділок, 20 березня 2017, 17:55

У Луцькій міській раді призначили нового начальника управління туризму та промоції міста. Ним стала колишній начальник відділу розвитку туризму цього управління Катерина Теліпська.

Відповідне розпорядження 20 березня підписав заступник міського голови Сергій Григоренко.

Нагадаємо: колишній начальник управління туризму і промоції міста Луцька Наталія Бунда очолила департамент розвитку Львівської міської ради.

У розпорядженні зазначається, що переведення на посаду начальника управління туризму та промоції міста Луцької міської ради відбулось у зв'язку з успішним проходженням стажування.

Підставою призначення стали заява Катерини Теліпської, індивідуальний план стажування, доповідна записка стажиста та висновки керівника про стажування.

Також, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" новому начальнику управління туризму та промоції міста Луцької міської ради призначили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Надбавку встановили з 20 березня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів