Поділитись:

Нові дах і вікна: на Волині за 1,6 млн відремонтували ПТУ (фото)

П'ятниця, 29 грудня 2023, 16:24
Нові дах і вікна: на Волині за 1,6 млн відремонтували ПТУ (фото)

Понад 1,6 мільйона гривень виділили у 2023 році з обласного бюджету на ремонт покрівлі навчального закладу Луківське ПТУ №22.

Виконані роботи проінспектував начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, повідомили у п'ятницю, 29 грудня, на сайті Волинської ОВА. 

На початку літа очільник області відвідав навчальний заклад. Тоді директор училища Сергій Омелюх розповів про необхідність заміни покрівлі, адже через мокрі стіни від протікання на останньому поверсі неможливо було проводити навчання.

Відтак, на ремонт даху виділили кошти з обласного бюджету в розмірі 1 мільйона 631 тисячі гривень, ще 200 тисяч гривень дала Луківська територіальна громада. Гроші спрямували на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення ремонту.

Після проведення тендерних закупівель вартість будівельних робіт зменшилася до 1 мільйона 87 тисяч гривень. На зекономлені 544 тисячі гривень замінили 55 вікон та три двері.

Тож відтепер діти будуть навчатися у комфортних умовах, запевнили у військовій адміністрації.

Нові дах і вікна: на Волині за 1,6 млн відремонтували ПТУ (фото)Нові дах і вікна: на Волині за 1,6 млн відремонтували ПТУ (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів