Поділитись:

У Луцьку тролейбус «зніс» частину рекламного борда (фото)

Вівторок, 02 січня 2024, 13:38
У Луцьку тролейбус «зніс» частину рекламного борда (фото)

У Луцьку на проспекті Василя Мойсея тролейбус зламав частину рекламного щита.

Про це повідомив Максим Благовірний в одній з тематичних фейсбук-спільнот.

«Тролейбус не «вписався»? Водій виїжджаючи із зупинки тепер повинен слідкувати не лише за дзеркалами, дверима, ситуацією в салоні та іншим, а ще й за тим, щоб «вписатись» верхнім правим кутом? Демонтуючи за «неоплату» рекламні площини в місті, одночасно даються дозволи на встановлення нових. Цей led-екран було встановлено близько тижня тому біля Променя. Підприємець пройшов десятки погоджень такі як поліція, архітектура, реклама та ін. Інвестував у LED із десяток тисяч доларів. У результаті - або встановив із порушенням або влада дала дозвіл у проєкт на «таке» встановлення», – йдеться у дописі.

Автор зазначає, що борд влаштовано набагато нижче, аніж, наприклад, габарити тролейбуса, якщо зважити й на те, що конструкція дещо визирає на проїжджу частину.

«Вболіваю за бізнес у ці важкі часи. Особливо за рекламний бізнес до котрого й сам дотичний. Та понад усе у цій ситуації не хочу, щоб винним зробили водія ТЗ котрий це вчинив. Там достатньо й сантиметр зачепити, конструкція металева – й посипалась. А ще ж є квадратні високі сміттєвози...», – резюмує Благовірний.

У Луцьку тролейбус «зніс» частину рекламного борда (фото)У Луцьку тролейбус «зніс» частину рекламного борда (фото)У Луцьку тролейбус «зніс» частину рекламного борда (фото)

Нагадаємо: замість жовтих «Богданів» на один з маршрутів Луцька вийшли нові автобуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів