Поділитись:

У Луцьку запустили мобільний сервісний центр МВС

Вівторок, 21 березня 2017, 21:00
У Луцьку запустили мобільний сервісний центр МВС

20 мобільних сервісних центрів МВС України працюватимуть в областях, аби надавати послуги у найвіддаленіших населених пунктах.

Сьогодні такий пересувний центр презентували в Луцьку, – повідомляє "Нова Волинь".

В автомобілі — комп'ютери, принтер і бланки — те, що потрібно для надання довідок і послуг. Такий центр "на колесах" з'явився у нашій області. Він виїжджатиме за графіком і надаватиме найбільш поширені послуги, що є у стаціонарних сервісних центрах МВС. Приміром, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу, заміна водійського документа та видача міжнародного посвідчення водія.

"Цей траспортний засіб обладнаний та з'єднаний з базою так, що є можливість відразу роздрукувати посвідчення водія, – розповів провідний консультант-адміністратор сервісного центру МВС в області Олександр Шевчук. – Відразу роздрукувати після реєстрації транспортного засобу та отримати свідоцтво про реєстрацію і номерні знаки. У транспортному засобі є також фотоапарат для фотографування для посвідчення водія, два робочих місця".

Середа, четвер, п'ятниця — три дні на тиждень автомобіль працюватиме у селах. Екіпаж — троє співробітників.

"Запуск мобільних сервісних центрів МВС – це реальне відображення того, як державний сервіс прямує назустріч громадянам, – переконаний керівник регіонального сервісного центру МВС в області Олександр Малашко. – Ці пересувні центри функціонуватимуть за поданим запитом від органів місцевого самоврядування. Відповідно, на основі прийнятих заявок від місцевої влади ми складатимемо список міст і графік виїздів".

Інформацію про необхідні документи, графік виїздів і маршрути спеціалізованого автомобіля можна буде знайти на сайті Головного сервісного центру МВС в області.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 жовтня 2023
21 листопада 2022
16 серпня 2022
06 серпня 2022
30 липня 2022
08:30
28 липня 2022
11 травня 2022
29 квітня 2022
21 серпня 2021
14 квітня 2021