Поділитись:

Волинська Нацполіція очікує бюджетної підтримки від облради

Субота, 30 січня 2016, 09:45
Волинська Нацполіція очікує бюджетної підтримки від облради

Національна поліція у Волинській області ініціює затвердження обласною радою Регіональної програми профілактики правопорушень в області на 2016 — 2020 роки.

Посприяти у розробці проекту рішення просять депутата обласної ради Сергія Слабенка, - повідомили у прес-службі Волинської обласної ради.

Зі слів депутата, проект визначатиме, що мета Програми полягає у запобіганні виникненню умов, що сприяють вчиненню правопорушень, терористичних актів та удосконаленні методів роботи з їх профілактики, забезпеченні захисту конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, створенні умов для проведення ефективної правової та виховної роботи серед населення, поступового нарощування зусиль у цій справі правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та громадськості.

Пропонується передбачити фінансування програми в сумі майже 20 мільйонів гривень, з них -- половину закласти в обласному бюджеті, а решту 50% в районних та бюджетах міст обласного значення.

Сергій Слабенко наполягає, що Програма є актуальною і важливою для громади. Також він пропонує, щоб крім Національної поліції, учасниками програми були УСБУ та підрозділи Національної гвардії України у Волинській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024