Поділитись:

На Закарпатті працівники ТЦК витягли чоловіка з авто – дружина з дитиною вночі залишилися на трасі (відео)

Субота, 06 січня 2024, 14:40
На Закарпатті працівники ТЦК витягли чоловіка з авто – дружина з дитиною вночі залишилися на трасі (відео)

У Закарпатській області працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) викрали водія – вони силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК. Його дружина з дитиною залишились на трасі у селі Міжгір'я.

Про цю ситуацію розповів народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу, – йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Зупинили на блокпості водія люди у військовій формі («військкоматні» по ідеї), у жорсткій формі погрозами змусили поїхати до ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він «зник». Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже, система каже «можна» займатися беззаконням», – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Мазурашу, викрадений чоловік може перебувати в Хустському ТЦК або його вже повезли на Рівненщину.

«Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали «військоматні»…Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати, де переночувати. В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час», – додав нардеп.

Він попросив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра оборони Рустема Умєрова звернути увагу на цей інцидент, а також закликав міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка перевірити Хустський ТЦК та СП. Сама жінка, чоловіка якої викрали, записала відео, на якому дуже налякана та в розпачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів