Поділитись:

ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)

Неділя, 07 січня 2024, 14:28
ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)

У Луцьку, окрім кількох автопригод на межі проспектів Соборності та Перемоги, упродовж короткого періоду часу трапилось декілька дорожньо-транспортних пригод на шляхопроводі на вулиці Рівненській.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Водії, які стали учасниками вчорашніх ДТП на мосту на вулиці Рівненській у Луцьку, не врахували зміну погодних умов, не дотрималися безпечної дистанції і швидкості руху:

  • водійка автомобіля Peugeot здійснила наїзд на відбійник;
  • керманич автомобіля Audi зіткнувся із маршрутним автобусом Vdl Ambassador;
  • водій Opel здійснив зіткнення із транспортним засобом Volkswagen, який за інерцією зіткнувся зі ще одним авто марки Volkswagen, що рухався попереду.

ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото) 

На місці події патрульні надавали практичну допомогу учасникам дорожнього руху, здійснювали охорону місця події та регулювання. Фіксували дорожньо-транспортні пригоди, складаючи на водіїв адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а також акти вулично-шляхової мережі.

Нагадаємо: автомобілісти, які постраждали внаслідок масштабної ДТП на мосту на вулиці Рівненській в Луцьку, звинувачують владу та комунальників у бездіяльності та мають намір судитися з ними через пошкоджені в аварії авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів