Поділитись:

У Луцьку троє учнів «замінували» свій ліцей

Понеділок, 15 січня 2024, 13:26
У Луцьку троє учнів «замінували» свій ліцей

Поліцейські встановили зловмисників, які повідомили про замінування навчального закладу у Луцьку: ними виявилися троє учнів.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, у п’ятницю, 12 січня, повідомили про замінування ліцею №10 у Луцьку, проводилася евакуація. Як повідомили у поліції, повідомлення про те, що в приміщенні закладені бомби, надіслали на електронну адресу навчального закладу.

На місце події відразу виїхали співробітники вибухотехнічного відділу області, слідчо-оперативна група поліції, кінологічна служба, працівники кіберполіції.

Вибухотехніки та кінологи провели огляд приміщення та прилеглої території. Жодних вибухонебезпечних предметів чи вибухових речовин не виявили.

Оперативники у співпраці зі співробітниками кіберполіції та відділу кримінального аналізу області встановили зловмисників, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Це троє учнів вказаного закладу. Двом з них 13, третьому – 14 років.

Батьків учнів притягнуть до адміністративної відповідальності.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024